Wazamba-review Wazamba Értékelés: Wazamba Üdvözlő bónusz 100 € Wazamba regisztráció

Wazamba – kaszinó 100 eurós kezdő bónusszal. A Wazamba bukméker és online kaszinó megkülönböztető jegye, hogy ez a szolgáltatás rendkívül érdekes és vonzó üdvözlő ajánlatot nyújt a játékosoknak.

Napjainkban egyre többen érdeklődnek az online sportfogadás iránt. Ez nem meglepő, hiszen ez egy nagyszerű szórakozás, amely ráadásul lehetőséget ad arra, hogy sok pénzt nyerjünk. Az egyik olyan oldal, ahol különböző sporteseményekre fogadhat, vagy virtuális kaszinójátékokat játszhat, a Wazamba. Ezt a szolgáltatást 2019-ben hozták létre, létrehozója és üzemeltetője pedig a curacaói törvények szerint engedélyezett Araxio Development N.V. vállalat. A regisztrációs száma 141409, az engedélyszáma pedig 8048/JAZ2016-064, tehát teljesen legális cégről van szó, így visszaélésről vagy csalásról szó sem lehet. Érdemes megemlíteni, hogy a Wazamba platformon nemcsak különböző sporteseményekre, virtuális vagy kártyajátékokra fogadhat, hanem számos kaszinójátékot is játszhat anélkül, hogy el kellene hagynia otthonát. Így kiváló választás a vonzó online szórakozás szerelmeseinek, akik jelentős pénznyereményre is számíthatnak.

Maga a Wazamba oldal sok tekintetben nem hasonlít más bukmékerekre és online kaszinókra. A játékosnak ugyanis lehetősége van saját hőst létrehozni, és megjelenését saját preferenciáihoz igazítani. A grafikai kialakítás és az ajánlat tekintetében úgy érezhetjük magunkat, mintha egy ingyenes online játékokkal foglalkozó oldalon lennénk. Ez egyfajta kombinációja egy RPG játéknak és egy online kaszinónak, mert ahogy haladsz előre a játékban, és egyre több pénzt nyersz és teszel fel, a játékos karaktere fejlődik, megváltoztatja a megjelenését és egyéb jellemzőit. A Wazamba fogadóiroda és online kaszinó fontos előnyei és jellemzői közé tartozik a 24/7 ügyfélszolgálat chat-en vagy telefonon keresztül, a kényelmes és gyors fizetés kriptovaluta támogatással, a fogadási és élő kaszinójátékok lehetősége, valamint az oldal mobilbarát verziója, amelynek köszönhetően élvezheti az oldal használatát olyan eszközökön, mint például okostelefonok vagy táblagépek, bárhonnan, ahol van hozzáférés a hálózathoz.

Wazamba – kezdő bónusz

Wazamba1A Wazamba bukméker és online kaszinó megkülönböztető jegye, hogy ez a szolgáltatás rendkívül érdekes és vonzó üdvözlő ajánlatot nyújt a játékosoknak. Új játékosszámla regisztrálása és az első befizetés esetén a Wazamba szolgáltatása a befizetett összeg 120%-át kínálja, 2000 PLN felső határig. Ezenkívül minden 100 PLN összegű befizetés 20 ingyenes pörgetést jelent a nyerőgépes játékokban és a virtuális nyerőgépekben. Így jelentős bankrollt építhetsz anélkül, hogy túlzottan nagy összeget kellene kockáztatnod a saját pénzedből. Ezeket az összegeket különböző játékokra és fogadásokra lehet költeni, és amint a bónusz fogadási követelményei teljesülnek (35-szörös fogadási követelmény), a pénz kifizethető lesz. Ellenőrizze rendszeresen az oldalt az aktuális fogadási feltételekért, valamint az üdvözlő bónuszról és egyéb érdekes promóciókról és attrakciókról szóló információkért az új és rendszeres játékosok számára, akiket érdekel ez a fajta virtuális szórakozás.

Wazamba – bónuszok és promóciók

A Wazamba bukméker és online kaszinó nem csak üdvözlő bónuszt kínál az új játékosoknak. Ez a cég nem feledkezik meg a rendszeres játékosairól vagy azokról, akik további befizetéseket eszközölnek. Ezért számíthat az úgynevezett „újratöltési bónuszokra”, amelyek olyan promóciók, amelyek a további befizetéseket végző játékosoknak szólnak. A heti újratöltési bónuszokban a játékosok 50 ingyenes pörgetést kapnak a virtuális nyerőgépeken, a hétvégi bónuszban pedig a befizetés összege ennek megfelelően megemelkedik, a legnagyobb befizetések esetén akár 800 euróig. Ezen kívül az aktív felhasználók, akik rendszeresen tesznek különböző fogadásokat, heti cashbackre számíthatnak, azaz a feltett pénzösszegek egy részének visszatérítésére, amelynek összege a VIP-szinttől és a játékos tapasztalatától függ. A legmagasabb szintű játékosok 15%-ot kaphatnak vissza 3000 euróig. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Wazamba törődik törzsvásárlóival, akik hosszú ideig szeretnék igénybe venni a vállalat szolgáltatásait.

Wazamba – sportfogadás

A Wazamba nem csak egy online kaszinó. Ez az oldal hozzáférést kínál a sportfogadások széles skálájához, amely különböző sportágak eseményeit foglalja magában. Ez azt jelenti, hogy a különböző sportágak kedvelőinek és rajongóinak lehetőségük van szórakozni és érdekes díjakat nyerni. A kínálatban számos csapatsportág, egyéni sportág, valamint az utóbbi időben egyre népszerűbb virtuális sportok, vagy az úgynevezett e-sportok keretében folytatott küzdelmek szerepelnek. A szokásos eredményeken és a győztesekre történő fogadásokon kívül számos más eseményre is lehet fogadni (pl. a sárga lapok vagy a szögletrúgások száma a labdarúgó-mérkőzéseken stb.). Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Wazamba érdekes bukmékeri ajánlatot kínál a világ minden tájáról érkező sportrajongóknak. A sportesemények kínálata folyamatosan fejlődik, és rendszeresen új sportágakkal egészül ki, így érdemes rendszeresen látogatni a Wazamba weboldalát, ha továbbra is szeretne fogadni a világ különböző pontjain zajló, érdekes sporteseményekre.

Wazamba – élő sportfogadás

Wazamba2A Wazamba internetes fogadóiroda széles kínálatában szerepelnek az úgynevezett élő sportfogadások is. Más szóval, a játékosoknak lehetőségük van arra, hogy a különböző sportversenyek eredményeire élőben fogadjanak, miközben azok zajlanak. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik egy adott sporteseményt néznek, és ennek megfelelően szeretnének reagálni a változó eredményekre és a verseny során zajló eseményekre. Ha szükséges, az élő játék során további pénzeket lehet feltenni az összesített eredményre és más helyzetekre, hogy még többet nyerjünk, vagy hogy kompenzáljuk a veszteségeket, ha azt vesszük észre, hogy az eredetileg feltett eredménynek kevés esélye van a sikerre. Az élő sportfogadási kínálat nagyon széles és folyamatosan fejlődik. Lehetővé teszi a játékosok számára, hogy részletesen elemezzék az eseményt, és növeljék nyerési esélyeiket, valamint számos statisztikát is megtekinthetnek, amelyek valós időben frissülnek. Mindez rendkívül hasznos a sporteredményekre való fogadás minden rajongója számára.

Wazamba – kaszinó

Természetesen a Wazamba elsősorban egy online kaszinó, amely a virtuális kaszinókra jellemző játékok széles választékát kínálja játékosainak. Itt rengeteg rendkívül népszerű virtuális nyerőgépet találhatsz, amelyek nem igényelnek semmilyen tudást vagy készséget, és esélyt adnak arra, hogy igazán nagy nyereményeket érj el. Ezen kívül a tipikusabb virtuális kaszinójátékok széles skáláját is élvezheti. Más szóval, a Wazambánál különböző kártyajátékokat, például BlackJacket, valamint kaszinó- és asztali játékokat, például rulettet játszhat, többek között számos különböző változatban. A Wazambánál a játékok ilyen nagy választékából könnyen megtalálhatja az igényeinek, ízlésének, tudásának és tapasztalatának megfelelő játékot. A nyerőgépek, valamint más játékok kínálata folyamatosan bővül, így érdemes rendszeresen ellátogatni a bemutatott oldalra, hogy új szórakozási és nyerési lehetőségeket keressünk.

Wazamba – élő kaszinó

A Wazamba online kaszinó a hagyományos virtuális kaszinójátékok mellett hozzáférést biztosít játékosainak az úgynevezett élő kaszinóhoz. Ez egy olyan hely, ahol videokapcsolaton keresztül valódi kaszinójátékokat lehet játszani valódi osztókkal. Ez lehetővé teszi a játékos számára, hogy úgy érezze magát, mintha egy valódi, szárazföldi kaszinóban lenne, anélkül, hogy el kellene hagynia otthonát. Ez az opció szintén remek választás minden olyan óvatos játékos számára, aki nem bízik teljesen a virtuális megoldásokban, illetve azoknak a játékosoknak, akik jobban érzik magukat, ha valódi osztókkal játszanak. A kínálat számos érdekes asztali és kártyajátékot tartalmaz. Ami az élő kaszinót illeti, a Wazamba ugyanazokat a játékokat kínálja, mint a világszerte működő szárazföldi kaszinók. Az élő kaszinóban megtett minden tét természetesen biztosított, és minden játék tisztességesen és a legmagasabb szintű ügyfélkiszolgálással zajlik.

Wazamba – betétek

Wazamba3A Wazamba fogadóiroda és online kaszinó sokat kínál a világ különböző részeiről érkező játékosoknak. A helyzet nem különbözik a pénzeszközök befizetésénél sem. Az oldal számos pénznemet támogat, mint például USD, EUR, RUB, CZK, HUF, NOK, PLN és sok más. A Wazamba szolgáltatás nagy előnye a kriptovaluták elfogadása is. A pénzeszközök befizetése történhet hitelkártyával, gyors átutalással, különböző online pénztárcákkal vagy a fent említett kriptovalutákkal, például a Bitcoin-nal. A minimális befizetési összeg 10 EUR/USD, így a tehetősebb játékosoknak és a szerényebb anyagiakkal rendelkezőknek is van esélyük játszani ebben a kaszinóban. Minden tranzakció nagyon gyors és megfelelően biztosított, így a játékosnak nem kell aggódnia a pénze miatt. A támogatott módszerek széles skálája folyamatosan bővül, így mindenkinek lehetősége van arra, hogy az igényeinek és követelményeinek megfelelő módszert válasszon.

Wazamba – visszavonások

A fent említett támogatott pénznemek a bukmékernél és a Wazamba online kaszinóban nemcsak a befizetésekre, hanem a kifizetésekre is vonatkoznak. A játékosok a befizetésekhez használt fizetési módokat saját bankszámlájukra, bankkártyájukra vagy virtuális pénztárcájukra történő pénzfelvételre is használhatják. A kifizetési tranzakciók is megfelelően biztosítottak, és a választott módszertől függően a minimális kifizetési összeg 60-100 font körül van. Ez azt jelenti, hogy nem kell hatalmas nyereményeket elérnie ahhoz, hogy élvezhesse a számláján lévő pénzeszközöket. Tehát nagyszerű lehetőség kezdőknek, akik kisebb befizetésekkel és kisebb nyereményekkel számolnak, de természetesen a kaszinóban és a virtuális fogadóirodában nagyobb összegek megforgatásában érdekelt játékosok is számíthatnak rá, hiszen mind a befizetések, mind a kifizetések esetében nagyon magasak az összegek felső határai. A fizetési ajánlat ezért kényelmes és nagyon rugalmas.

Wazamba – támogatás és kapcsolatok

Wazamba4A Wazamba online fogadóiroda és kaszinó másik fontos előnye a professzionális ügyfélszolgálat. A kaszinó alkalmazottai a nap 24 órájában, a nap 24 órájában elérhetőek különböző kapcsolattartási csatornákon keresztül. Többek között telefonon is kapcsolatba lehet lépni velük a honlapon feltüntetett forródrót számon +35627780669. Emellett a honlapon elérhető élő chat-en keresztül vagy a support@wazamba.com e-mail címen e-mailben is lehet beszélni a tanácsadókkal. Az ügyfelek angol, német, orosz, lengyel, finn, finn, török, horvát, portugál, norvég, olasz, japán, japán, cseh és még hindi nyelvű támogatásra is számíthatnak. További előnye, hogy a kaszinó oldal több nyelvi változattal rendelkezik. Más szóval, a világ minden tájáról érkező játékosok számíthatnak szakmai támogatásra, technikai segítségre, és választ kaphatnak mindenféle kérdésre vagy kételyre.

Wazamba – összefoglaló

Mint látható, a Wazamba egy olyan platform, amely sokat kínál a virtuális szórakozás iránt érdeklődő játékosok számára, akik kisebb és nagyobb összegeket is nyerhetnek. Ez egy olyan szolgáltatás, amely hozzáférést biztosít a virtuális kaszinójátékokhoz és a bukmékeri fogadásokhoz a standard és az élő változatokban. Kétségtelen, hogy ennek a szolgáltatásnak az előnye a számos befizetési bónusz az új játékosoknak, valamint a rendszeres játékosok és a további befizetéseket végző emberek számára nyújtott számos bónusz és promóció. A többnyelvű, éjjel-nappal elérhető professzionális ügyfélszolgálat egy másik erőssége ennek a bukmékernek és online kaszinónak. Érdemes hozzátenni, hogy ez az oldal számos vonzó és azonnali, könnyen használható fizetési módot kínál, amelyek megfelelően biztosítottak. Mind a befizetések, mind a kifizetések ezért könnyen elvégezhetők, és az ügyfeleknek nem kell aggódniuk a pénzük biztonsága miatt. Ennek az oldalnak az az előnye, hogy jól megtervezett mobilverziója van, amely kisebb és nagyobb eszközökön is működik, anélkül, hogy alkalmazást kellene telepíteni.


Wazamba regisztrációs bónusz